DIRECT EEN AFSPRAAK SNELLER GEHOLPEN BETER HERSTEL

Direct naar de fysiotherapeut. 

Veel mensen weten niet dat de fysiotherapeut – net als de huisarts – hoort bij de 1e lijns gezondheidszorg. U heeft geen verwijsbriefje nodig. De huisarts speelt wel een centrale rol in de coördinatie van uw zorg. Daarom informeert de fysiotherapeut uw huisarts, tenzij u aangeeft dat u dat niet wenst.

Waarom blessurebalie?
Hoe sneller u behandeld wordt, des te sneller u herstelt. Bij niet spoedeisende kwetsuren is het overbodig om eerst naar de huisarts te gaan. Via www.blessurebalie.nl kunt u zelf direct een afspraak inplannen met een fysiotherapeut bij u in de buurt. U bent direct aan de beurt. Type uw postcode in het vakje ‘postcode‘ in de linker kolom van deze pagina. Vervolgens klikt u op het lege vakje ‘voorkeursdatum‘ en kiest u de dag die u past. Klik op ‘zoek‘ en u ziet een selectie van fysiotherapiepraktijken, die het dichtste bij u in de buurt gevestigd zijn. Kies hieruit een praktijk en vul daarna de gevraagde informatie in. Zodra u de afspraak bevestigt, ontvangt u per mail een overzicht van alle belangrijke gegevens.

Screening
De fysiotherapeut voert eerst een zogenaamde screening uit. Dit is een onderzoekje om te kijken of u aan het juiste adres bent en wat de juiste behandeling voor u zal zijn. Als de blessure het toelaat start de fysiotherapeut gelijk een behandeling, anders maakt deze een vervolgafspraak.

Landelijk netwerk
Blessurebalie.nl is een landelijk netwerk van fysiotherapiepraktijken die fysiotherapie als 1e lijns gezondheidszorg onder de aandacht willen brengen. De aangesloten fysiotherapiepraktijken staan elke dag voor u klaar. Een (of meerdere) van de fysiotherapeuten is (zijn) volledig beschikbaar voor de blessurebalie, zodat u snel aan de beurt bent.

Kwaliteit
Alle aangesloten fysiotherapeuten bij blessurebalie.nl hebben een BIG-registratie. Iedere fysiotherapeut kan zich daarnaast laten opnemen in het kwaliteitsregister, waarvoor om de 5 jaar een herregistratie vereist is. Hiermee toont deze aan dat kennis en vaardigheden van voldoende niveau zijn en blijven.

Meer weten? 

Recommend: Cheap Jerseys | Jerseys NFL Cheap | Cheapest Jersey