DIRECT EEN AFSPRAAK SNELLER GEHOLPEN BETER HERSTEL

Nieuw concept voor fysiotherapiepraktijken
Blessurebalie.nl heeft als doel om de fysiotherapeut als 1e lijns gezondheidszorg te profileren en om afspraken (new business) te genereren voor aangesloten fysiotherapiepraktijken.

Blessurebalie.nl is een landelijk concept. Onder het motto ‘direct een afspraak, sneller geholpen, beter herstel’gaan we meer clienten direct bij de fysiotherapeut binnenloodsen, zonder tussenkomst van de huisarts.

Door de blessurebalie.nl landelijk te positioneren, wordt efficiënt gebruik gemaakt van de media en andere promotiekanalen. Alle aangesloten fysiotherapiepraktijken profiteren mee.

Kortom, om fysiotherapie beter als 1e lijns gezondheidszorg te promoten en ‘new business’ te genereren is het beter 1 gezamenlijk merk te positioneren dan afzonderlijke lokale campagnes op te zetten voor de lokale fysiotherapiepraktijken.

Kosten per locatie (excl. Btw)
Eenmalige aansluitkosten          €    50,-  (installatie, instructie, koppeling, uitleg PR-plan)
Jaarlijkse contributie*                  €  140,-
Per aanmelding via de site         €  1,68 (is € 2,- inclusief Btw; NB: deze kosten zijn eenmalig per aanmelding, dus niet voor iedere volgende afspraak!)

*Bij 3 of meer aangesloten nevenvestigingen met dezelfde openingstijden geldt een korting op de jaarlijkse contributie van 50% per adres. Bij meer dan 10 aangesloten nevenvestigingen worden in overleg afspraken gemaakt.

Kosten Advertentieruimte (excl. Btw)
Advertentieruimte per banner op de selectiepagina voor de deelnemende praktijk (totaal dubbele ruimte praktijkgegevens): € 100,- per jaar (maakkosten per banner eenmalig € 80,-)

Advertentieruimte per blok (200 x 200 px) voor adverteerders in de sitemarge: € 100,- per week (maakkosten € 450,- per advertentiebanner)

Wat krijgt u er voor terug?

– betere vindbaarheid op internet
– meeprofiteren van investeringen in en resultaten van landelijk bekend concept
– nieuw marketingtool
– nieuwe klanten

Recommend: Cheap Jerseys | Jerseys NFL Cheap | Cheapest Jersey

Doe mee en meld u aan bij blessurebalie.nl

 Algemene voorwaarden

Klik hier voor de laatste nieuwsbrief