DIRECT EEN AFSPRAAK SNELLER GEHOLPEN BETER HERSTEL

SpotOnMedics

SpotOnMedics is een jong en dynamisch bedrijf dat een uniek en innovatief totaalpakket voor de fysiotherapie op de markt heeft gebracht.

Directe aanleiding voor het ontstaan in 2009 van SpotOnMedics waren de grote veranderingen op de markt van de fysiotherapie. Fysiotherapeuten werken met veel verschillende informatiesystemen die niet of beperkt met elkaar samenwerken. Omzet, kostenrendement en effectiviteit van zorgverlening komen steeds meer centraal te staan in de praktijk.

SpotOnMedics biedt een totaaloplossing voor de fysiotherapiepraktijk. Financiële administratie, personeelsadministratie, kwaliteitsmanagementsysteem, agendavoering, declaratie en patiëntendossier. Allemaal in één systeem.

De SpotOnMedics informatiesystemen zijn online, innovatief en blinken uit in eenvoud en gemak. De informatiesystemen geven u inzicht in en grip op de praktijkbedrijfsvoering. Een aanzienlijke tijd- en kostenbesparing is het gevolg.

Blessurebalie en SpotOnMedics realiseren een koppeling tussen hun systemen zodat patiënten die afspraken maken via de website van de Blessurebalie, direct in de FysioOne Agenda van SpotOnMedics worden geplaatst. Voor de praktijk betekent dit dat het overtikken van gerealiseerde afspraken via blessurebalie niet langer handmatig in de agenda geplaatst hoeven te worden.

Untitled-1