DIRECT EEN AFSPRAAK SNELLER GEHOLPEN BETER HERSTEL

Website ontwikkeling door Webba

De mensen van Webba uit Emmen bouwen en beheren websites. Webba maakt websites en applicaties op maat en zorgt ervoor dat deze op mobiele apparatuur optimaal gebruikers gemak opleveren. Naast het bouwen, wordt veel aandacht besteed aan het ontwerp van de sites en applicaties. Door het gebruik van Webba’s CMS is iedere klant in staat om zelf zijn of haar website te beheren.

Webba levert high-end internetapplicaties en grafische vormgeving. Service en klantgerichtheid staan daarbij hoog in het vaandel. Er wordt proactief meegedacht met de klant zodat de producten volledig aansluiten bij de wensen en behoeften. Voor elk vraagstuk komt een passende oplossing.

De keuze van Blessurebalie voor Webba is ingegeven door een behoefte aan naadloze aansluiting tussen aan de ene kant beheer/onderhoudt van de site en aan de andere kant de hosting. Verder is er behoefte aan een vast contactpersoon, waardoor er korte lijnen zijn en snel naar oplossingen kan worden gewerkt. Verder leek het ook handig voor de communicatie dat beide bedrijven gevestigd zijn in Emmen; in de praktijk wordt het meeste via de digitale media geregeld, dus is afstand niet zo relevant gebleken.

Verder ontwerpt Webba ook logo’s, huisstijlen en folders. Kortom: Webba is internet & reclame.