DIRECT EEN AFSPRAAK SNELLER GEHOLPEN BETER HERSTEL

logo met tuv en tafel[1]

“Al meer dan 30 jaar kennis, ervaring en kwaliteit!!”

Lopharm is een ISO genormeerde groothandel met producten en diensten voor sport, pedicure en medische toepassingen. Het bedrijf is zelfs gerenommeerd marktleider voor sportverzorgingsproducten in Nederland! Met een assortiment van meer dan 1500 producten, leveren ze naast sport en (medische) verzorgingsproducten ook BHV- en EHBO-artikelen.

Lopharm is al meer dan 30 jaar specialist op gebied van massagetafels en accessoires. Een groot deel van deze producten wordt dan ook in eigen beheer geproduceerd. Voorbeelden zijn badstof hoezen, massagekussens, massagerollen en de in eigen beheer ontwikkelde koffermassagetafel. Deze is inmiddels gecertificeerd met een TÜV keurmerk! Alle massagetafels en accessoires zijn ook op specificatie leverbaar: veel verenigingen, waaronder SC Heerenveen, FC Groningen en Vitesse gebruiken bijvoorbeeld massagetafels in clubkleuren.

Naast de ‘harde’ producten, bent u bij Lopharm voor deskundig advies rondom de producten, scholing, reparatie, onderhoud en/of service van uw apparatuur, ook aan het juiste adres. Bovendien reviseert Lopharm ook praktijkinrichtingen. Verder worden massagetafels, massagestoelen en taboeretjes gecontroleerd, indien nodig gerepareerd en van nieuwe skai voorzien. Door deze verduurzaming ziet een “oude” massagetafel er weer als nieuw uit.

Net als bij Blessurebalie staan kwaliteit en service bij Lopharm voorop!

Voor meer informatie of advies kunt u terecht op de WebsiteFacebook of Twitter

Lopharm: Alle topmerken onder één dak!

header-lopharm